Viktig informasjon

OBS! Viktig informasjon om Heksehusets oppskrifter

Våre oppskrifter og forklaringer er  til informasjon og baserer på produktene vi har i vårt sortiment. Da det er naturprodukter kan kvalitet, konsistens eller konsentrasjon av de diverse innholdsstoffene variere fra produsent til produsent. Dvs at de samme produkter fra en annen produsent kan medføre behovet til å justere de angitte mengder litt til å oppnå samme resultat.
Våre innlegg og tipps relaterer bare til allmen bruk av de produktene vi nevner som næringsmiddel og ingredienser og skal føre til en forståelse og kritisk vurdering av produktene.
Denne portalen nevner bare ingredienser og produkter vi selv har brukt og kjenner. Henvisning og linker til de enkelte  butikker og produsenter for produkter vi ikke har i vårt sortiment, tjener bare til bedre orientering og til å vise hvor vi kjøper de. De relaterer altså til våre egne erfaringer og sier ingenting om hvilken produsent/forhandler er bedre enn andre.
Oppskriftssidene våre skal  inspirere til å lage ting selv og ha glede av gode naturlige hjemmelagete produkter.
Vi anbefaler sterkt at du forholder deg til varsler og henvisninger om de forskjellige produkter på våre sider, særlig ved kjente allergier.  Flere stoffer, som for eksempel diverse naturlige eteriske oljer, propolis osv kan være farlige, hvis man er allergisk på innholdsstoffene. 
Vi kan ikke gi noen form av garanti på riktighet av opplysningene, aktualitet, og fullstendighet av informasjonene
Innholdet erstatter på ingen måte et besøk hos legen eller apoteket og gir heller ikke grunnlag til diagnose eller behandling. Vi fraskriver oss all ansvar for skader eller ulemper som resulterer på innhold som er framstilt her.

Vi anbefaler å lese og studere våre beskrivelser av hver enkelt produkt. Sidene og produktbeskrivelser kan gjerne brukes som oppslagsverk for de forskjellige stoffer og ingredienser.

For urter og deres virkning anbefaler vi urtekilden som er etter vår mening Norge’s beste ‘leksikon’ når det gjelder urter.

Share this post