Hexe-BG-weiß

Betain

Betain er et veldig mild og hudvennlig naturlig tensid, som blir laget av kokosnøtter. Betain mindrer irritasjonsevnen av andre tensider og brukes derfor ofte som co-tensid. Den har veldig god skumdannelse og rengjøringsevne.

42.00 kr159.00 kr inkl. Mva

Beskrivelse

Betain er et veldig mild og hudvennlig naturlig tensid, som blir laget av kokosnøtter. Betain mindrer irritasjonsevnen av andre tensider og brukes derfor ofte som co-tensid. Den har veldig god skumdannelse og rengjøringsevne.

Egnet for tørr og sensitiv hud og hår.

Konsentrasjon: ca maks 15-20% av det ferdige produktet. I Shampoo, dusjgel osv ca 1-5%.

Betain har en pH-verdi av 10-11

Vi anbefaler å bruke 2-5% lysolecithin som pleiende tilsetning i produktet.

INCI: Cocomidopropyl Betaine
.

Tilleggsinformasjon

milliliter

1000, 250, 500