Hexe-BG-weiß

Arganolje

Arganolje. «Marokko’s Gull» blir presset fra frøene til Argan-treet som blir oppsamlet fra hånd i marokkanske kvinne-kooperativer.

Arganolje er et av de mest verdifulle oljer og egner seg utmerket for tørr, sår og moden hud og til hårpleieprodukter

29.00 kr890.00 kr inkl. Mva

Beskrivelse

Arganolje, «Marokkos gull» blir høyt verdisatt i hele verden. Det er et av de mest verdifulle planteoljer vi har. Som næringsmiddel, medisin og kostbart kosmetisk ingrediens er det glimrende for kroppen vår.Den inneholder stoffer som sjeldent finnes i andre oljer.

Arganolje blir presset fra frøene til Argantreet (Argania spinosa)

Das kostbare,oljen er utmerket i oppskrifter for tørr og moden hud. Også irritert hud profitterer veldig av fettsyrekombinasjonen av Argan-olje, med olje- palmitin- og linolsyre. Tradisjonell blir Arganolje brukt mot akne, dermatoser og allergier.

I kombinasjon med tørkende oljer som villroseolje eller granateplefrøolje oppnår man veldig pleiende produkter som virker optimerende på hudens barrierefunksjon. Fet, uren hud profitterer av den høye innhold av linolsyre og sterolene som er typisk for Arganolje.

Også i hårpleieprodukter er Arganolje utmerket til å forhindre og reparere skadet hår. I sjampo og conditioner sørger den for mer fyldighet og glans.

Jodtall: 85–100
Forsåpningstall NAOH : 0,1306, KOH 0,191

INCI:Argania Spinosa Kernel Oil

Tilleggsinformasjon

milliliter

10, 100, 30, 500